Fraktfritt inom Sverige över 999 SEK (Ej tunga/skrymmande varor)

61 Second

Ett lite mindre känt märke, men här finns gummin med bra egenskaper, mestadels för defensiv eller allroundspelaren kanske. Klibbiga, lite långsammare men med riktigt bra kontroll och skruv. Kan passa många spelare på backhand. Oftast mycket låg vikt.

729/Friendship

Stort kinesiskt märke med gummin som Battle, Focus & Super FX. Många prisvärda stommar & gummin för nybörjare och mer avancerade spelare.

Dawei/Saviga

En kinesisk tillverkare med inriktning på långnabb. Här finns många mycket uppskattade modeller för våra mer defensiva vänner.

DHS (Double Happiness)

En av Kinas största tillverkare av bordtennisutrustning Med gummiserier som Hurricane & Skyline och mängder av fina stommar.

Giant Dragon

Kinesisk tillverkare av framför allt långnabb och anti.

Haitian

Underbara stommar, med jättefin finish. Lättspelade gummin.

LOKI

LOKI är ett nytt märke som, i samarbete med den tidigare världsmästaren Wang Hao, tagit fram stommar & gummin av hög kvalité. Här finns allt från den enklare Rxton serien, till mer avancerade gummin som N80, GTX Pro och T3.

Palio

Palio har framför allt många billigare/prisvärda gummin som CJ8000 & även oklibbiga med lite tensorkänsla som AK47 serien.

SANWEI

Sanwei är sen 1993 en kinesisk tillverkare av bordtennisutrustning. De lägger mycket tid och kraft på att hela tiden utveckla och förnya sina produkter. Framför allt har de många speciella stommar, som t.ex. Pistol Racket och multilagerstommar och klassiska gummin som sin Target serie.

TT Revolution
TT Revolution, från Rumänien, är en tillverkare av framför allt lim och rengöringsartiklar för bordtennisprodukter, kända framför allt för sitt populära REvolution No. 3 Lim och den "återupplivande" Rejuvenatorn, som återställer grepp och klibb till gummit.

Yinhe (Milky Way/Galaxy)

Yinhe har mycket fina klibbgummin för ett offensivt spel, som Big Dipper, Moon Pro & Mercury II. Många speciella stommar av hög kvalité.